Elektrische SsangYongs in 2020

Testwerk Tivoli EV begonnen

SsangYong Tivoli XLV
Ook SsangYong is voornemens om elektrische auto's op de weg te zetten. In 2020 zouden de eersten op het asfalt te vinden moeten zijn.

Autofabrikanten lijken 2020 een fraai getal te vinden. Diverse merken zijn voornemens om in dat jaar een autonome auto in de showroom te parkeren en SsangYong zet een rode cirkel om het jaartal om aan te geven wanneer we de eerste EV's van het merk op de markt kunnen verwachten.

Dat blijkt uit berichtgeving van het Britse AutoCar. Momenteel zou SsangYong al aan het testen zijn met volledig elektrische Tivolis. Wel zou SsangYong aangegeven hebben dat het op zoek is naar een ander automerk om op EV-gebied mee samen te werken. Een EV is niet het enige dat het Koreaanse merk in het vat heeft zitten. Omstreeks 2019 moet de productieversie van de SIV-2 in de showrooms te vinden zijn. Ook zal de Rexton een opvolger vinden in de vorm van een van de LIV-2 Concept afgeleid model.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum