Elektrische SsangYong Korando e-Motion dit jaar in Nederland

Zo'n 340 kilometer actieradius

SsangYong Korando e-Motion

SsangYong heeft een volledig elektrische versie van de Korando in het vat zitten. Daarvan weten we uit betrouwbare bron dat die Korando e-Motion geheten elektrische versie nog voor het einde van het jaar in Nederland verschijnt.

Medio dit jaar liet SsangYong een eerste maar helaas erg korrelige foto zien van een volledig elektrische versie van de Korando. Die Korando e-Motion geheten elektrische SUV blijft niet de enige elektrische aanbieding van SsangYong, het merk werkt namelijk ook nog een elektrische variant van de Tivoli. Op die uitvoering moet je nog even wachten, maar uit betrouwbare bron kan AutoWeek melden dat de elektrische Korando e-Motion nog dit jaar in Nederland zijn gezicht laat zien.

Uitgebreide technische specificaties van de elektrische Korando e-Motion zoals die dit jaar nog naar Nederland komt, hebben we nog niet. Wel kunnen we je vertellen dat de Korando e-Motion een 61,5 kWh accu krijgt waarmee de elektrische SUV een actieradius van een 339 kilometer (WLTP) moet kunnen halen. We mikken erop dat de Korando e-Motion een 190 pk elektromotor krijgt. Later dit jaar meer!

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum