Eerste teaser van de Maserati Ghibli

Eerste teaser van de Maserati Ghibli
We zitten er al tijden met smart op te wachten op de Ghibli, en Maserati heeft dat door als geen ander. De Italianen maken ons nog even extra lekker met de eerste officiële teaser.

De website diaromotor.com plaatste de eerste officiële teaser van de Ghibli. Op de afbeelding, die nog in behoorlijk slechte kwaliteit is ook, zien we niets meer dan een auto onder een doek. Opzich niet heel interessant, al geeft het wel aan dat een daadwerkelijke introductie van de Ghibli niet lang meer op zich zal laten wachten.

Eerder al kregen we een stel gelekte afbeeldingen voor ogen, waarop de Ghibli in adamskostuum te zien was. Wat uiterlijk betreft heeft de kleine Maserati dus geen weinig verrassingen meer voor ons. De Italiaan, die het auto's als de BMW 5-serie moeilijk moet gaan maken, krijgt waarschijnlijk de 3.0-liter V6 biturbo van de Quattroporte onder de kap, deze levert hier 410 pk. Het is niet ondenkbaar dat ook de 3,8 liter V8 met 530 pk z'n weg van de Quattroporte naar de Ghibli zal vinden.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.