Eerste foto van de Rolls-Royce Wraith

Rolls-Royce Wraith
Vorige week werd de naam voor de coupéversie van de Ghost onthuld, vandaag heeft Rolls-Royce de eerste foto van het nieuwe model, de Wraith, vrijgegeven.

Vorige week werd de naam onthuld en geheel in de traditie van de bekende teaserfoto's van andere autofabrikanten, komt ook Rolls-Royce niet direct helemaal over de brug met het fotomateriaal van het nieuwste model. En dus moeten we het voorlopig doen met deze ene foto van de Wraith, schaars verlicht onder een spotje.

Hierdoor zie je gelukkig wel de uitgerekte coupévorm ('the graceful silhouette') van de auto, die is gebaseerd op de Ghost. Meer foto's en informatie zullen ongetwijfeld nog volgen maar tot die tijd moeten we het stellen met deze ene plaat… Op foto 32 en 3 zie je Wraith tijdens testwerk op de Nürburgring.

De onthulling van de Rolls-Royce Wraith vindt plaats tijdens de beurs van Genève in maart. De fabrikant uit Goodwood sluit het summiere persbericht in stijl af: 'When Wraith is present, for that fleeting moment, the world will stand still'. Mooi.

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.