Eerste Chrysler-fabriek weer open

Dodge Viper
Na de doorstart van Chrysler is de eerste fabriek de productielijn weer gaan draaien. Het is de vestiging aan Conner Avenue in Detroit en dat betekent dat de wereld niet langer verstoken blijft van Vipers.
Chrysler heeft gedurende het faillissement geprobeerd de Viper-modellijn te verkopen. Dat had tien miljoen dollar op moeten leveren. Chrysler is echter niet verder gekomen dan een bod van 5,5 miljoen dollar van Devon Motor Works. Dat is niet genoeg en daarom hervat Chrysler zelf de Viper-productie. Chrysler geeft aan dat er verder bijzonder weinig animo is voor de verkoop van de modellijn. Aan Conner Avenue gaat men verder met de productie van de 2009-modellen. In juli sluit de fabriek opnieuw voor de zomervakantie, waarna wordt verdergegaan met het 2010-modeljaar. Tot nu toe zijn er in 2009 slechts 61 Vipers gebouwd. Wanneer andere Chrysler-vestigingen opnieuw hun poorten zullen openen, is nog niet bekend.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.