Dit lees je in AutoWeek 12

Het voorjaar lonkt en dat brengt energie!

AW2312 Openingsbeeld
AutoWeek 12 2023
AutoWeek 12 2023

Je leest het in AutoWeek 12 2023

AutoWeek 12 is vanaf woensdag in de winkel verkrijgbaar of valt deze week bij je in de brievenbus. Grensverleggend was Tesla altijd al, maar wat de Amerikanen presteren met de Model S Plaid grenst aan het absurde. Lees onze belevenissen.

AW2312 BMW X1 vs Mercedes-Benz GLA dubbeltest

In de dubbeltest met de BMW X1 en de Mercedes GLA gaat het er iets kalmer aan toe. Wat zijn ze aan elkaar gewaagd! 

AW2312 Bandentest 225/45 R18 Wissel banden

Intussen is de lente begonnen en daarmee het jaargetijde van de zomerband. Traditioneel testen we de beste exemplaren. Welke band past jou het beste?

AW2312 Ford Explorer

Ford doet met de Mustang Mach-E redelijk lekker mee in EV-land, maar er valt meer te halen. Daarom komt het merk nu met de Explorer, waarvan de naam, de positionering en het Volkswagen-platform veel vragen oproepen. Wij hebben de antwoorden.

AW2312 Klok Bentley

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart gaat de klok weer een uurtje vooruit. Om je te helpen herinneren ook die van je auto bij te stellen, kijken we achteruit naar bijzondere autoklokjes die in de loop van de jaren op ons netvlies bleven hangen.

AW2312 Duurtest Honda Civic - Volkswagen IDBuzz

Aandacht gegarandeerd met de Volkswagen ID Buzz. Ga je ermee boodschappen doen, dan kan dat twee keer zo lang duren. Iedereen wil kijken en er iets van weten. Dat wordt nog een sociale periode, die duurtest van zes maanden met de elektrische MPV. En: Als je denkt dat alleen Ferrari’s en Rolls-Royces moeilijk te bemachtigen zijn, dan heb je het mis. We stellen je onze nieuwe Honda Civic duurtestauto voor.

Dat en meer lees je in AutoWeek 12, die vanaf woensdag in de winkels ligt. Ga je liever niet de deur uit? Bestel vanuit de luie stoel het nieuwste nummer. Dan valt dat binnen twee werkdagen op de deurmat.