Dít kost de Volkswagen T-Roc R

€ 181,72 per pk

Volkswagen T-Roc R

Volkswagen heeft de knotsgekke T-Roc R aan zijn portfolio toegevoegd, een sportieve variant waarvan nu bekend is wat hij moet gaan kosten.

De T-Roc R is de alles overtreffende variant van de T-Roc. De cross-over krijgt in R-uitmonstering een 300 pk en 400 Nm sterke 2.0 TSI als krachtcentrale, genoeg om de auto in 4,9 tellen naar 100 km/h te lanceren. Zijn topsnelheid: 250 km/h. Wie wel gecharmeerd is van die cijfers, moet rekening houden met een vanafprijs van € 54.515.

Voor dat bedrag krijg je een T-Roc die niet alleen is uitgerust met de 300 pk 2.0 TSI, maar die ook voorzien is van ledverlichting voor en achter, de bekende Virtual Cockpit, klimaatregeling en 18-inch lichtmetaal. De lijst met veiligheidssystemen omvat onder meer Lane Assist, Front Assist en Driver Alert. Volkswagen levert een samen met Akrapovic ontwikkeld uitlaatsysteem tegen een meerprijs van € 3.471.

Bestellen kan per direct.

PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum