Dit is de MS-RT Transit Custom

Rallyteam sleutelt aan Fords bestelbus

MS-RT Transit Custom Ford
MS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom FordMS-RT Transit Custom Ford
Bestelbussen en tuners leiden wel vaker tot extreme creaties. Zo ook deze Ford Transit na een samenwerking van Ford met het Engelse Ford Works Rally Team van M-Sport. De prijzen beginnen bij £ 32.995.

Neem een doodgewone bestelbus en laat daar een stel ingenieurs van een rallyteam aan sleutelen. De uitkomst van deze inspanning zien we in de vorm van deze MS-RT Transit Custom. De sportieve aanpassingen omvatten volledig nieuwe bumpers met dito grille, sideskirts, spoilers en extra luchtgaten. Daarnaast monteert MS-RT een aangepast uitlaatsysteem en plakken de ontwerpers in de fabriek in Zuid-Wales verschillende emblemen op de bus. De nieuwe 18-inch Anthracite OZ Racing-wielen worden samen met de Eibach-veren gemonteerd. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit een enkele of een dubbele cabine.

Alle MS-RT-voertuigen worden geleverd met onder andere het nieuwste Sync3-entertainmentsysteem van Ford, dubbelzijdige laaddeuren, een verwarmde voorruit, stoelverwarming en een achteruitrijcamera. Onder de motorkap heeft de bestelwagen Fords 170 pk sterke EcoBlue 2,0-liter TDCi-motor, met een koppel van 405 Nm. Voor de bus zijn er twee soorten transmissies: een handgeschakelde zesbak en een zestrapsautomaat. Een MS-RT Transit Custom met drie zitplaatsen kost £ 32.995, de dubbele cabine heeft een vanafprijs van £ 34.495. De rechtsgestuurde bus zal enkel aan de andere kant van de Noordzee leverbaar zijn.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum