Dít is de Mercedes-AMG GT-R

Beest uit Affalterbach nu al te zien

Mercedes AMG GT R
De onthulling van de overtreffende trap van de Mercedes-AMG GT R staat pas voor later gepland. Toch kunnen we je de nieuwe krachtpatser nu al laten zien.

Op Twitter verschenen vandaag de eerste afbeeldingen van de Mercedes-AMG GT R, een nieuwe versie die boven de al niet malse AMG GT S komt te staan.

Vanavond trekt Mercedes-AMG het doek van de GT R, een extra potente versie van de sportwagen uit Affalterbach. De biturbo 4,0-liter V8 wordt opgekrikt tot 585 pk. Ten opzichte van de GT S neemt ook het koppel toe en wel met 50 Nm tot 700 Nm. De GT R moet in 3,6 tellen in staat zijn om naar een snelheid van 100 km/h te sprinten. Daarmee is hij 0,2 tellen rapper dan de GT S. De topsnelheid ligt op 318 km/h.

Behalve over extra spoilerwerk komt de GT R over een speciale kleur te beschikken: AMG Green Hell Magno. Nog even geduld: vanavond wordt dit monster officieel onthuld en wij zijn erbij!

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (60) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.