Dit is de gefacelifte Citroën C3

Citroën C3 facelift
Via de Braziliaanse tak van Citroën zijn de eerste foto's van de gefacelifte C3 opgedoken.

De huidige Citroën C3, de tweede generatie, kwam in 2010 op de markt en de tijd is aangebroken voor de eerste facelift. De foto's zouden afkomstig zijn van Citroën Brazilë maar ze zien er uit alsof ze ook bij het Europese hoofdkwartier afkomstig zouden kunnen zijn. Hoe dan ook, we zien ten opzichte van het huidige model een gewijzigd front met bijpassende familiegrille en een anders gevormde bumperpartij. Ook hebben de Fransen led-dagrijverlichting toegevoegd. De achterkant is nagenoeg gelijk aan het huidige model en de grootste verandering in het interieur zijn de ronde ventilatieroosters, die de rechthoekige exemplaren vervangen. De 'goedkope' inbouwradio zal in Europa een netjes geïntegreerd systeem zijn.

De gefacelifte C3 zal ongetwijfeld op de beurs van Parijs staan, eind september. De woordvoerdster van de Nederlandse importeur kon dit echter niet bevestigen: "We weten alleen dat er een gefacelifte C3 Picasso staat."

PRIVATE LEASE Citroën C3

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum