Daley Blind scoort Corvette Stingray

Daley Blind
Voor 17,5 miljoen euro verkocht worden aan Manchester United, een gigantisch salaris opstrijken en dan ook nog eens een brute Corvette Stingray in ontvangst nemen; Daley Blind valt wel met z'n neus in de boter.

Blind kan met zijn nieuwe contract natuurlijk een paar luxe bolides per jaar aanschaffen, maar Chevrolet besloot de ex-Ajacied alvast welkom te heten met een nieuwe auto van de zaak. De Amerikanen zijn sinds dit seizoen hoofdsponsor van Manchester United en verzorgen ook meteen het wagenpark. De complete selectie mocht een gloednieuwe Chevy uitzoeken en uiteraard was de Corvette Stingray veruit het populairste model.

De nieuwe nummer 17 van United koos voor een black-on-black uitvoering. Deze Corvette beschikt over een 6,2-liter V8-motor met 450 pk en 630 Nm. De sprint van 0 naar 100 km/h duurt vier seconden en de topsnelheid ligt rond bij de 300 km/h.

Louis van Gaal is als manager van Manchester United flink aan het shoppen geslagen: naast Daley Blind kwamen ook onder meer Angel di Maria (Real Madrid) en Falcao (op huurbasis van Monaco) naar de Engelse voetbalgrootmacht. In totaal heeft Manchester United ongeveer 200 miljoen euro aan nieuwe spelers uitgegeven.

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.