Daihatsu Cuore Azure: accessoireorgie

Daihatsu Cuore Azure: accessoireorgie
Daihatsu lanceert van de Cuore de speciale Azure-versie. Voor dit actiemodel zijn 2 accessoirepakketten ontwikkeld. De Azure is herkenbaar aan zijn verchroomde grille.
Daihatsu lanceert van de Cuore de speciale Azure-versie. Voor dit actiemodel zijn 2 accessoirepakketten ontwikkeld. De Azure is herkenbaar aan zijn verchroomde grille.  Aan de Daihatsu Cuore Azure hangt een prijskaartje van 8.999 euro. Standaard is de kleine Japanner onder meer voorzien van 2 airbags, een verchroomde grille, een in 2 delen neerklapbare achterbank, buitenspiegels en deurgrepen in de carrosseriekleur, een toerenteller, een in hoogte verstelbaar stuur een 3-spaaks stuurwiel en startblokkering en Isofix bevestiging voor kinderzitjes. De Azure ontleent zijn naam aan de interieurbekleding met blauwe accenten.
Voor de Azure is naast de standaarduitrusting keuze uit 2 accessoirepakketten. Het eerste bestaat uit een Azure mattenset, een stootlijstenset met een Azure-badge en een achterklepspoiler in de carrosseriekleur. Daihatsu rekent voor dit eerste pakket 320 euro extra. Het tweede accessoirepakket bestaat uit exact de drie zelfde opties als accessoirepakket 1 maar voegt nog 13 inch 'Racing'-wielen toe. Voor dit pakket wordt 803 euro in rekening gebracht.

De Azure is te koop in de kleuren wit, blauw, zwart, lavendel en zilver.