Compleet nieuwe Chevrolet Niva duikt op

Chevrolet Niva 2014
Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva 2014Chevrolet Niva
Op de Moskou Motor Show zal Chevrolet een volledig nieuwe Niva tonen. Het ruige alleskunnertje is nu te vroeg op internet verschenen.

We hebben al een aantal keer aan de nieuwe Chevrolet Niva kunnen ruiken, maar nu zien we de kleine Rus met Amerikaanse badges op z'n neus in z'n geheel.

We konden uit de teasers al afleiden dat de nieuwe Chevrolet Niva een vrij stoere verpakking zou krijgen. Het model dat we nu op ons scherm zien bevestigt de vermoedens. We zien een - zeker vergeleken met het huidige model (foto 11) behoorlijk modern ogende cross-over compleet met een lier, all-terrain-banden, een indrukwekkende stellage op het dak met een heel batterij schijnwerpers en een lekker stoere donkere lak.

Onder de kap houdt een 1,8-liter met 136 pk en 172 Nm van PSA zich schuil. Z'n wielbasis bedraagt 2,6 meter en het de Niva is 4.32 meter lang. Een korte overhang - zowel voor als achter - moet naast het asfalt van pas komen. Het is nog een studiemodel, verwacht dus over ongeveer een jaar een minder aangeklede versie op het Russische asfalt tegen te komen.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.