Citroën neemt concept-car mee naar Parijs

Citroën-ontwerper belooft verrassing

Citroën neemt concept-car mee naar Parijs
Citroën geniet nog na van alle aandacht die de nieuwe C3 gisteren na zijn onthulling kreeg. In oktober kan het merk weer op belangstelling rekenen. Dan staat in Parijs een concept-car op het podium.

"Citroën heeft nog een verrassing klaarstaan, wacht maar tot je die in Parijs zult zien," vertelt Alexandre Malval - designdirector bij Citroën - AutoWeek in een interview. "Dan laten we een nieuwe stap in het Citroën-design zien, ik ben benieuwd wat je van de concept-car vindt," - besluit Malval. Waar we precies een concept-car van te zien gaan krijgen, zal nog moeten blijken.

Citroën heeft een nieuwe C3 Picasso in het vat zitten, een auto die in samenwerking met Opel in het Spaanse Zaragosa het levenslicht zal zien. Het testen van de productieversie is al maanden geleden gestart, hier verwachten we dan ook geen concept-car meer van te zien. Wel is het goed mogelijk dat Citroën iets van zijn nieuwe cross-over zal laten zien, mogelijk een meer productierijpe versie van de Aircross Concept. Ook is het niet uitgesloten dat Citroën iets van de inmiddels aan opvolging toe zijnde C4 of zelfs C5 zal laten zien. In oktober weten we meer, dan slaat de Autosalon van Parijs zijn poorten open.

PRIVATE LEASE Citroën

Citroën
Citroen C3 PureTech 83 You! (5D/5H)
€ 370
 
DirectLease
Citroen C4 PureTech 100 Feel (5D/6H)
€ 459
 
Citroën
Citroen C3 Aircross PureTech 110 Live (5D/6H)
€ 479
 
Citroën
Citroen C5 Aircross PureTech 130 Live (5D/6H)
€ 677
 
Citroën
Citroen C5 X PureTech 130 Feel (5D/8A)
€ 809
 

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.