Citroën Jumpy en Peugeot Expert ingepakt gespot

Citroën Jumpy/Peugeot Expert
Citroën Jumpy/Peugeot ExpertCitroën Jumpy/Peugeot ExpertCitroën Jumpy/Peugeot ExpertCitroën Jumpy/Peugeot ExpertCitroën Jumpy/Peugeot Expert
PSA (Peugeot en Citroën) is op pad gegaan met hun nieuwste besteller. De Citroën Jumpy/Peugeot Expert werd gespot door onze spionagefotograaf, en lijkt er flink anders te gaan uitzien.

De nieuwste Renault Trafic is ons inmiddels al bekend, maar de nieuwe generatie van zijn concurrerende landgenoten laat nog even op zich wachten. Nu kunnen we in elk geval al wel vast kijken naar een stevig ingepakt exemplaar. Het valt direct op dat de Jumpy/Expert net als de Trafic het over een behoorlijk andere boeg gaat gooien.

Waar de Jumpy/Expert nu nog een vrij lage, lange neus heeft, lijken de Fransen het bij het nieuwe model volledig anders aan te pakken. We zien een veel hogere en kortere neus, en ook de zijruiten zitten beduidend hoger. Daarmee gaat de Fransoos niet alleen de Trafic achterna, maar bijvoorbeeld ook de Ford Transit. De achterkant lijkt minder verrassend te worden, maar dat zijn we van busjes wel gewend. Begin 2016 verwachten we de nieuwe Citroën Jumpy en Peugeot Expert op de markt.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum