Citroën C1 als stoere Urban Ride

Citroën C1 Urban Ride
De C1 is net als z'n broertjes van Peugeot en Toyota tot in detail te personaliseren. De Urban Ride die we vandaag te zien krijgen, geeft een voorproefje van het aangepast geweld dat het A-segment te wachten staat.

Deze Citroën C1 Urban Ride Concept is een C1 die is overgoten met een stoer cross-over-sausje. Of het avontuurlijke kleintje daadwerkelijk vooruitblikt op een opgehoogde C1, valt nog te bezien. Citroën meldt zelf namelijk dat de C1 Urban Ride de mate van personalisatie van de A-segmenter perfect illustreert.

De C1 staat 1,5 centimeter hoger op z'n wielen en de spoorbreedte is met 1 centimeter vergroot. Z'n Cheesecake Yellow gespoten jas wordt deels afgedekt door kunststof panelen en beschermplaten. Aanvullende informatie houden de Fransen nog onder de pet. Wel meldt Citroën dat er tijdens de autosalon van Parijs - waar hij getoond zal worden - een enquete wordt gehouden onder de bezoekers om te peilen of een dergelijk model levensvatbaar is.

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.