Chrysler 200 krijgt Mopar-behandeling

Chrysler 200 MOPAR preview
Mopar, de personaliseringsafdeling van onder andere Chrysler, toont op de beursvloer van Detroit een Chrysler 200 met de nodige uiterlijke opsmuk.

De Chrysler 200 is nog maar net gepresenteerd, maar Mopar heeft z'n creatievelingen al op de sedan losgelaten. Op de North American International Auto Show toont Chrysler een 200 met Mopar-sausje.

In Detroit staat een Lunar White Pearl gespoten 200 die op 19-inch lichtmetaal is gezet. De sedan is wat dichter boven het asfalt gelegd en onder de kap ligt de dikste kractbron: de 3,6-liter V6 met 295 pk. Het interieur wordt voorzien van wit leer met bronskleurige stiksels en Mopar tovert zelfs een speciale set vloermatten uit het magazijn.

Stickers voor de buitenzijde, sfeerverlichting, WiFi-aansluiting, een achteruitrijcamera, er is bijna niets dat Mopar niet op je 200 wil plakken. Later dit jaar komt de compleet nieuwe 200 op de Amerikaanse markt.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.