Chevrolet maakt zich op voor komst nieuwe Corvette

Uitbreiding!

Chevrolet Corvette C8 mid engine

Chevrolet trekt medio juli het doek van een volledig nieuwe generatie van de Corvette. Het bedrijf breidt het werknemersbestand in zijn fabriek in Kentucky uit om de faciliteit te bemannen met voldoende personeel.

Chevrolet breidt zijn werknemersbestand in zijn fabriek in Bowling Green (Kentucky) uit met maar liefst 1.300 personen. Chevrolet produceert de Corvette overigens al bijna 40 jaar in die fabriek, maar ongetwijfeld zal het personeel moeten wennen aan de nieuwe generatie van de 'Vette'.

De opvolger van de huidige Corvette heeft zijn motor namelijk niet in de neus, maar achter de voorstoelen liggen. Er wordt al jaren gesproken over de komst van een Corvette met middenmotor, maar die komt nu dus echt. Op 18 juli trekt Chevrolet het doek van de achtste generatie van de Corvette. De huidige Corvette, de C7, werd in 2013 gepresenteerd tijdens de North American International Auto Show in Detroit.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.