Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Aero op komst

Met een vleugje klassieke Alfa

Carrozzerria Touring Superleggera Touring Berlinet

Coachbuilder Carrozzeria Touring Superleggera heeft weer iets moois in het vat zitten. De kleine autobouwer kondigt met behulp van een teaser de komst aan van een coupé die is overgoten met een zeer klassieke designsaus.

Carrozzeria Touring Superleggera is een coachbuilder die we onder meer kennen van de in maart 2018 gepresenteerde Sciadipersia, een grondig vertimmerde Maserati GranTurismo. Ook voor de nieuwste creatie die het bedrijf achter de coulissen heeft staan, zoekt het bedrijf inspiratie uit Italiaanse hoek.

Het bedrijf laat een afbeelding zien waarop de wulpse lijnen van een zeer klassiek ogende nieuwkomer zichtbaar zijn. De auto zou zijn publieksdebuut in juli tijdens het Goodwood Festival of Speed beleven, maar dat evenement is uitgesteld. Dat debuut in Engeland gaat er dus niet meer van komen, maar de volgens het bedrijf op de Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale tipo Le Mans geïnspireerde nieuwkomer zou zomaar online gelanceerd kunnen worden. We wachten af. We weten in ieder geval dat Carrozzeria Touring Superleggera de naam 'Touring Berlinetta Aero'op de auto plakt.

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.