Carlex Design doet Brabus G500 4x4²

Vanbinnen én vanbuiten extreem

Carlex Design Brabus G500 4x4
Het Poolse Carlex Design weet het uitgesproken uiterlijk van de Brabus G 500 4x4² aan te vullen met een interieur dat er wat uitgesprokenheid prima bijpast.

Mercedes-Benz is de laatste jaren fanatiek bezig om oudgediende G-klasse een knallend einde te geven. De in 2013 gelanceerde G 63 AMG 6x6 kreeg later bijval van de G 500 4x4² en in februari dit jaar kwam de G 650 Landaulet om de hoek kijken. De G 500 4x4² is ook door tuner Brabus onderhanden genomen en het is die versie die doorgesluisd wordt naar een ander bedrijf: het Poolse Carlex Design.

Carlex Design voorziet het ene na het andere interieur van bijzondere en soms ronduit bizarre interieurs. Zo zagen we door de jaren heen onder andere deze 'Barbie-Up', deze opmerkelijke Porsche Cayenne en deze sinistere Rolls-Royce. Ook de van G 500 4x4² is ogenschijnlijk werk gemaakt. Nagenoeg het gehele interieur is volgehangen met alcantara en leer en her en der is een patroon in de stof verwerkt dat enigszins aan het profiel van een band doet denken.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.