Captur van Kia heet Stonic

Kia teast met de Stonic

Kia Stonic teaser
Later deze maand onthult Kia zijn cross-over in het B-segment. Vandaag begint de aanloop naar dat feest met de teasercampagne. Om te beginnen de naam: Stonic.

Noord en zuid verenigen gaat ze nog niet zo best af, maar woorden samensmelten kunnen Koreanen als geen ander. Gooi Speedy en Tonic in een smeltkroes en je krijgt Stonic; logisch toch? Speedy moge voor zich spreken, tonica staat voor de eerste en laatste noot van een stuk muziek.

Dit zijn de eerste wilde schetsen van het designteam onder leiding van Peter Schreyer en Kia belooft een Europees uitziend design met invloeden van de grotere cross-overs van het merk. Verder zet Kia hoog in op connectiviteit met een 'zwevende' human-machine interface.

De Stonic is een cross-over in het B-segment en dat betekent dat hij de degens gaat kruisen met succesnummertjes als de Renault Captur en Opel Mokka. Het teasen van de Stonic komt niet toevallig net nu; zusje Hyundai is begonnen met de publiciteitscampagne van tegenhanger Kona.

De Kia Stonic wordt op 20 juni officieel onthuld. Daar zijn wij uiteraard bij en dan kunnen we je ook alle details vertellen over dit nieuwe model, waarvan de verkoop in de tweede helft van dit jaar begint.

PRIVATE LEASE Kia Stonic

Arval
Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV 100pk ComfortLine (5D/6H)
€ 360
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum