BMW 2-serie Coupé opnieuw in beeld

M240i vol in de kijker

BMW 2-serie Coupé (gelekt)

Gisteren dook een eerste gelekte foto van de nieuwe BMW 2-serie Coupé op en nu is er wederom een reeks beelden van de compacte coupé op internet verschenen. Lang hoef je niet meer op de complete auto te wachten, de presentatie volgt namelijk later deze week.

Gisteren dook een ietwat korrelige afbeelding op van de nieuwe 2-serie Coupé. Vandaag kunnen we je dankzij de Instagram-pagina 'bmwworldm' een drietal andere foto's van de 2-serie Coupé laten zien.

Op de foto's is hij van zowel de voor- als achterkant te bewonderen. Het is opvallend hoe trouw de nieuwe compacte coupé blijft aan het concept van zijn voorganger.  De 2-serie Coupé heeft een sedankontje, twee portieren en een neus met relatief kleine koplampen en een 'gewone' platte nierengrille. Hoewel de nieuwe 2-serie ook gewoon met relatief milde motoren leverbaar wordt, is op deze foto's alleen de M240i te zien. Dit type geldt tot de komst van een nieuwe M2 als de topversie van het 2-serie gamma. De M240i krijgt een 374 pk en 500 Nm sterke 3.0 zes-in-lijn, die we kennen van de M340i.

De nieuwe 2-serie Coupé is gewoon 'ouderwets' een achterwielaandrijver. Het model staat namelijk op een ingekorte variant van het platform dat BMW toepast onder de 3- en 4-serie. Later deze week meer!

PRIVATE LEASE BMW 2-serie

Alphabet
BMW 218i Gran Coupé Business Edition (4D/7A)
€ 799
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.