Betrapt: Mercedes-AMG GT C Coupé

Spierbundel zonder plakkers

Spyshots Mercedes-AMG GT C Coupé
De mannen uit Affalterbach zijn niet altijd even scherp wat betreft het verborgen houden van nieuwe modellen. Dit is namelijk de AMG GT C in coupévorm zonder camouflagemateriaal!

In september stelde Mercedes-AMG de GT Roadster aan de buitenwereld voor, wat samenviel met de introductie van een GT C Roadster. Eerder konden we uit een gelekt blokkenschema van Mercedes-Benz al afleiden dat er ook een GT C Coupé in het vat zou zitten. Vandaag lijkt die nieuweling volledig zonder camouflagewerk te zijn gesnapt.

De GT C moet tussen de GT S en de GT R in het AMG GT-gamma komen. We zien een heftig aangeklede AMG GT met brede wielkasten, enorm lichtmetaal en imposante spoilers rondom. In de lange neus ligt de bekende 4,0 liter biturbo V8, die het tot 558 pk en 690 Nm schopt. De opengewerkte GT C is daarmee in staat om in 3,7 seconden naar een snelheid van 100 km/h te sprinten. Bij 316 km/h stopt het versnellen. We verwachten dat deze GT C Coupé bovenstaande prestaties nog iets weet te verbeteren, al lijkt ons dat niet echt noodzakelijk.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.