Beter dan eerst: de Chrysler 200

Chrysler 200
Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200Chrysler 200
De Sebring is op z'n zachtst gezegd niet het succes waar Chrysler op had gehoopt, maar dat weerhoudt de koppige Amerikanen er niet van om het nog eens te proberen. Dit is het eerste beeld van de nieuwe 200.
Er lijkt heel wat nieuws onder de zon, maar in feite is de auto op de foto's niets meer dan een opgefriste Chrysler Sebring. Gezien het feit dat die niet echt warm werd ontvangen, heeft Chrysler ervoor gekozen om het beestje in ieder geval een nieuwe naam mee te geven, vandaar dat-ie nu 200 heet. Elk onderdeel is nieuw of verbeterd, verzekert Chrysler ons. Dus we zien een nieuw front en een achtersteven met – hoe kan het ook anders – led-lampjes. Foto's van het interieur zijn er nog niet, maar ook hier belooft Chrysler verbeteringen te hebben doorgevoerd. Motorisch blijft de 200 lekker achter de feiten aan lopen, want de 2,4-liter viercilinder 'World Engine' loopt inmiddels alweer enige jaartjes mee. Voor de gelegenheid levert-ie 175 pk en hij kan gekoppeld worden aan een handbak met zes versnellingen, of een automaat met evenzoveel verzetten. Ook de nieuwe 3,6-liter V6 Pentastar-motor met 283 pk komt beschikbaar, die is altijd gekoppeld aan een 6-trapsautomaat.

Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.