Bentley Mulsanne ondergaat facelift

Fris front valt samen met Convertible-onthulling

Bentley Mulsanne facelift spy shot (foto SB-Medien
Zelfs ogenschijnlijk tijdloze modellen als de Bentley Mulsanne ontkomen niet aan een facelift zo nu en dan. In 2016 is het de beurt aan Bentley's limousine voor een kleine renovatie aan het front.

De Mulsanne kwam in 2010 op de markt en sindsdien gaat het topmodel van Bentley nagenoeg ongewijzigd door het leven. Volgend jaar gaat daar verandering in komen, want afgaande op deze spionagefoto's kunnen we ervan uitgaan dat de Mulsanne een bijgepunte voorgevel krijgt.

De kenmerkende grote ronde koplampen blijven behouden maar krijgen vermoedelijk een iets andere layout en zullen worden voorzien van de nieuwste led-lichttechnologie. Het lijkt erop dat de grille een slagje groter wordt en de onderbumper krijgt een andere indeling van de luchtopeningen. Onder de kap behoudt de geblazen 6,8-liter V8 gewoon z'n plek.

Wanneer de officiële onthulling van de opgefriste Mulsanne plaatsvindt, is nog niet duidelijk maar het zou al tijdens de autoshow van Los Angeles kunnen zijn, in de tweede helft van november. Dat feestje zou dan best eens kunnen samenvallen met de presentatie van het productiemodel van de Mulsanne Convertible.

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.