Nieuw vermaak achterin Bentley Bentayga en Flying Spur

Schermen met schermen

Bentley Rear Entertainment
Bentley Rear EntertainmentBentley Rear EntertainmentBentley Rear EntertainmentBentley Rear EntertainmentBentley Rear Entertainment

Bentley presenteert nieuw digitaal vermaak voor de achterpassagiers in de Bentayga en Flying Spur. De twee modellen profiteren van wat Bentley simpelweg het 'Bentley Rear Entertainment'-systeem heeft gedoopt.

Het Bentley Rear Entertainment-systeem bevat twee 10,1-inch grote displays die elk aan de achterzijde van de voorstoelen zijn gemonteerd. Elke achterpassagier kan zijn eigen device , dus bijvoorbeeld een Apple- of Android-smartphone, met een scherm verbinden. Media van streamingdiensten als Amazon Prime, Disney+ en Apple TV kun je zo op de grotere schermen afspelen. 'En Netflix dan?' - horen we je denken. Geen zorgen, je kunt ook je favoriete Netflix-serie achterin de Bentley Bentayga en Flying Spur bekijken, al is de Netflix-app al op het systeem geïnstalleerd waardoor je niet hoeft te streamen.

Bentley Rear Entertainment

Bentley

De audio van de te kijken films, series of de te luisteren muziek kan via Bluetooth naar bijvoorbeeld een koptelefoon worden gezonden. Bentley is zo vriendelijk een compatibel exemplaar mee te leveren. Ook kun je de audio naar het reguliere audiosysteem van de auto's sturen. Hoef je niet zo nodig een serie te kijken en wil je gewoon het scherm van je telefoon op het Bentley Rear Entertainment-systeem weergeven? Ook dat is mogelijk. Volgens Bentley kun je zelfs een gameconsole via een HDMI-kabel aan het scherm verbinden.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.