Bentley Mulsanne Grand Limousine Mulliner is lang

Neusje van de zalm

Bentley Mulsanne Grand Limousine
Onlangs lanceerde Bentley de aangescherpte Mulsanne, maar daar houdt het luxueuze feest niet bij op. In Genève staat ook deze overtreffende trap van die topsedan: de Grand Limousine by Mulliner.

De Mulsanne Grand Limousine by Mulliner - Mulliner is de bespoke-afdeling van Bentley - is liefst een meter langer dan de al niet malse reguliere Mulliner. Daarbij is hij bovendien 7,9 hoger dan de reguliere versies. De lengte komt uit op 6,58 meter. Succes met parkeren.

Bentley monteert 'smart glass' in de Mulsanne, glas waarvan de mate van doorzichtigheid van zowel de zijruiten als de afscheiding tussen het passagiersdeel en de chauffeur kan worden ingesteld. Bentley benadrukt nog even dat de nieuwe gestrekte Brit "luxueus en exclusief" is.

Achter zijn vier zetels tegenover elkaar geplaatst in een met houtwerk en leer volgestopt interieur. Uitklaptafeltjes, oplaadpunten voor telefoons en tablets, een wijnkoeler en zelfs een intercom om met de chauffeur te communiceren: compleet is de Grand Limousine zeker te noemen. Het is een kwestie van afwachten wanneer de Britse kroon met de Grand Limousine aan de haal gaat.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.