Bentley Mulsanne Convertible op komst

Vlaggenschip in 2016 van dak ontdaan

Bentley Grand Convertible
Helemaal wild geworden van de Dawn die Rolls-Royce tijdens de IAA in Frankfurt liet zien? Houd Bentley de komende tijd dan goed in de gaten. De Mulsanne wordt op termijn namelijk van z'n dak ontdaan!

Tijdens de IAA liet Rolls-Royce het neusje van de Cabrio-zalm zien in de vorm van de Dawn. De enorme cabriolet stond samen te schitteren met de S-klasse Cabrio, nog zo'n model dat het segment van de gestrekte luxueuze cabrio nieuw leven inblaast. Volgens berichtgeving van Automobile Magazine - dat gesproken heeft met Bentley-CEO Wolfgang Durheimer - vouwt Bentley binnenkort het doek en het dak van vlaggenschip Mulsanne.

We hebben tijdens de LA Auto Show al eens kunnen ruiken aan een Mulsanne Convertible in de vorm van de Grand Convertible, een studiemodel dat natuurlijk al een vrij goede indruk gaf van wat we verwachten kunnen. Volgens Durheimer accepteren bepaalde Bentley-dealers nu al bestellingen van de exclusieve zonaanbidder. "We hebben een belangrijke groep klanten die op de auto wachten, we zien er naar uit de auto op de markt te brengen", aldus de topman. De komst van de Convertible zou samenvallen met een optische facelift voor Bentley's topmodel. We verwachten hem volgend jaar in Los Angeles op de beursvloer tegen te komen.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.