Bentley Continental GT ook als Mulliner Blackline

Lekker geen chroom

Bentley Continental GT Mulliner Blackline
Bentley Continental GT Mulliner BlacklineBentley Continental GT Mulliner BlacklineBentley Continental GT Mulliner BlacklineBentley Continental GT Mulliner BlacklineBentley Continental GT Mulliner Blackline

Bentley's met zwarte accenten zijn ons niet vreemd, maar kennelijk is er nog markt voor meer. Dat bewijst Bentley met de Mulliner Blackline. Een speciaal pakket aan zwarte aankleding van de hand van Bentley's bespoke-afdeling.

Er zijn ongetwijfeld mensen die een Bentley Continental GT of Continental GT Convertible van zichzelf nog niet bijzonder genoeg vinden. Gelukkig is er dan nog Mulliner, dat de Continental GT tot op de kleinste details helemaal naar jouw persoonlijke wensen kan samenstellen. Een volgens Bentley zeer populaire optie, 'Blackline Specification', wordt nu ook door Mulliner omarmd in de vorm van een heel pakket aan zwarte aankleding.

Bijna 40 procent van de Continental GT-kopers kiest volgens Bentley nu al voor het verruilen van enkele verchroomde elementen voor zwarte exemplaren en nu kan men ook Mulliner de opdracht geven om een heel lijstje zwarte elementen toe te voegen. Dan krijg je werkelijk alles (op het logo na) dat normaal verchroomd is in hoogglans zwart. Ook zet Mulliner de Continental GT of Continental GT Convertible in dat geval op speciale zwarte 22-inch wielen.

In het interieur verandert niets. 'Daar is toch alles al naar wens aan te passen als je voor een Mulliner-behandeling kiest' is plat gezegd de uitleg. De Mulliner Blackline-behandeling wordt zowel voor de Continental GT (en Convertible) leverbaar met de V8 als de W12.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.