Audi toont meer van de E-Tron Sportback Concept

Nog even geduld

Audi toont meer van de E-Tron Sportback Concept
Audi toont meer van de E-Tron Sportback ConceptAudi toont meer van de E-Tron Sportback ConceptAudi toont meer van de E-Tron Sportback ConceptAudi toont meer van de E-Tron Sportback ConceptAudi toont meer van de E-Tron Sportback ConceptAudi toont meer van de E-Tron Sportback Concept
Deze week presenteert Audi tijdens Auto Shanghai de E-Tron Concept, een studiemodel dat vandaag weer een stukje van zijn exterieur aan de wereld toont.

Een week geleden ontvingen we van Audi het eerste levensteken van de E-Tron Concept, een studiemodel dat over enkele dagen zijn publieksdebuut beleeft tijdens de grootste autobeurs van China: Auto Shanghai. Vandaag kunnen we iets meer van het nieuwe studiemodel laten zien.

Het is nog ietwat onduidelijk wat we hier precies voor ons hebben. Zijn naam 'Crossback' doet vermoeden dat Audi een vijfdeurs hatchback klaar heeft staan, en in zekere zin lijkt dat te gaan kloppen. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de concept-car de vorm aanneemt van een SUV/Coupé, een auto met een aflopende daklijn in de stijl van de A5 en A7 Sportback. Daarmee komt Audi met een tweede studiemodel in deze categorie, de Q8 Concept hebben we immers al eerder gezien. Het is goed mogelijk dat Audi met dit nieuwe studiemodel vooruitblikt op een BMW X4- en Mercedes-Benz GLC Coupé-achtige.

Reguliere zijspiegels ontbreken en zijn vervangen door op stokjes geplaatste camera's. Led-verlichting is prominent aanwezig en ook Audi's-logo in de grille is verlicht. Het E-tron-deel van de naam wijst uiteraard op een zekere vorm van elektrificatie.

PRIVATE LEASE Audi

Lezersreacties (76) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.