Aston Martin nu al klaar met Cygnet

Aston Martin Cygnet
Een verkoopknaller is het nooit geweest, en Aston Martin trekt nu helemaal de stekker uit de productielijn van de Cygnet.

De kleine Cygnet is natuurlijk niets meer of minder dan een Toyota IQ met een exclusief sausje, en dat lokt in combinatie met de zeer hoge aanschafprijs niet veel mensen naar de showroom. Het autootje was geen lang leven beschoren: de productie startte in 2011. Saillant detail is dat in dat jaar ook de Virage verscheen, die het nog korter volhield dan het kleintje: hij werd in 2012 opgevolgd door de vrijwel identieke DB9.

De Cygnet staat natuurlijk een beetje vreemd tussen de rest van de Aston Martin line-up en was bedoeld om de gemiddelde uitstoot van het gamma te drukken. Hoe Aston Martin die kwestie nu gaat opvangen is nog onbekend, maar feit is dat wie nu nog een mini-Aston wil moet hopen dat zijn gewenste exemplaar tussen de voorraadauto's zit.

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.