Alpine breidt prijslijst uit

Dit kosten de Pure en Légende

Alpine A110 Pure, Légende en GT4
De Alpine A110 trok bij zijn introductie veel aandacht. De Première Edition staat intussen bij de Nederlandse dealers. Alpine geeft nu ook de twee reguliere varianten een prijskaartje.

De Pure en de Légende beleefden op de beursvloer in Genève hun werelddebuut. Nu weten we wat beide varianten moeten kosten. De Pure verlaat de showroom in Hengelo of Soestdijk vanaf € 64.300, de Légende kost minimaal € 68.100. Op technisch vlak verschillen ze niet van elkaar en dat betekent dat er een 252 pk sterke 1,8-liter viercilinder-turbomotor dienst doet als krachtcentrale. Het verschil zit hem in de uitrusting. De A110 Pure is een lichtere en meer op prestaties georiënteerde variant van de Fransman. De Légende is op zijn beurt meer de comfortabelere en luxere van het stel. Deze nieuwe variant heeft zesvoudig verstelbare Sabelt-stoelen, leren bekleding en carbon details.

Beide Alpines zijn optioneel te upgraden met zaken als Brembo-remmen, een actief sportuitlaatsysteem, twee typen 18-inch wielen en een audiosysteem van Focal. Met de introductie van de twee nieuwe varianten voegt Alpine drie nieuwe kleuren aan het palet voor het model toe: Iridescent white, Blue Abyss en Thunder Grey. De tot nu toe als enige beschikbare Première Edition staat in Nederland te boek voor € 67.500.

Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum