Afgetrainde Porsche Cayman vliegt naar buiten

Porsche Cayman GT3
Porsche Cayman GT3Porsche Cayman GT3Porsche Cayman GT3Porsche Cayman GT3Porsche Cayman GT3Porsche Cayman GT3Porsche Cayman GT3
In de wandelgangen wordt al even gefluisterd over de komst van een Porsche Cayman GT3. Vandaag zien we de gespierde Duitser voor het eerst in levenden lijve.

Begin april kwamen we van Andreas Preuninger, ontwikkelingschef van de 911 GT3, te weten dat een Cayman GT3 helemaal geen gek idee zou zijn. Er werd gehint naar de komst van een spijkerharde versie van de Cayman, die als alternatief voor de wel heel extreme 911 GT3 zou kunnen dienen. Die laatste schakelt middels een PDK-transmissie door z'n verzetten, de Cayman GT3 zou een handbak kunnen krijgen.

Vandaag kunnen we dan voor het eerst een blik werpen op de auto waarover al lange tijd gesproken wordt. We zien een Cayman die een intensere relatie met het asfalt lijkt aan te gaan. De zwarte Porsche ligt namelijk zowel aan de voor- als achterzijde een stukje dichter bij het asfalt. Het nieuwe bumperwerk aan het front springt direct in het oog, hetzelfde geldt voor de bilpartij, die voorzien is van een behoorlijke spoiler - een exemplaar dat we kennen van de 911 GT3. Onderaan komen we een diffuser tegen.

Het is nog niet bekend wanneer we de overtreffende trap van Porsche's kleinste op de markt kunnen verwachten.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.