AC Schnitzers BMW X4 voor Polizei

AC Schnitzers BMW X4 voor Polizei
AC Schnitzers BMW X4 voor PolizeiAC Schnitzers BMW X4 voor PolizeiAC Schnitzers BMW X4 voor PolizeiAC Schnitzers BMW X4 voor PolizeiAC Schnitzers BMW X4 voor PolizeiAC Schnitzers BMW X4 voor Polizei
AC Schnitzer heeft een BMW X4 in een stoer Duits politieuniform gestoken. De kleine broer van de X6 is zowel vanbuiten als onder de kap aangepakt.

De Duitse tuner AC Schnitzer heeft voor de vierde keer een auto aangepakt voor de Tune it Safe-campagne van de Association of German Automobile Tuners. Ditmaal is een BMW X4 het slachtoffer.

De tuners hebben een 184 pk sterke X4 2.0 de werkplaats in gereden om er vervolgens met 245 pk vandaan te komen. Z'n topsnelheid ligt - net als van het standaardexemplaar - op 212 km/h. In 6,8 seconden staat de 100 km/h op de klok en wie van 80 km/h doortrapt naar de 180 moet daar 17,5 seconden de tijd voor nemen. De X4 krijgt een M-achtige bodykit en wordt uiteraard een stukje dichter boven het asfalt gelegd. Z'n neus duikt 3 cm omlaag en aan de achterzijde zakt de X4 2,5 centimeter.

22-inchwielen zorgen voor een behoorlijk stevig voorkomen, de verchroomde uitlaatpijpen dragen daar eveneens aan bij. Vanaf vandaag staat de X4 te schitteren tijdens de Essen Motor Show.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.