Volvo V60 T3 (2010)
Uitvoering | V60 T3 |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
volvo v60 t3 kinetic
Lang uitgekeken naar mijn nieuwe volvo.Moet eerlijk toegeven dat ik moeilijk kon kiezen tussen de s60 en de v60. Dit omdat ik ze estetisch beiden heel mooi vind.
Altijd met veel plezier en zonder enige ongemakken 3 jaar lang in de v50 gereden.
15 januari haal ik mijn auto op. Eerste impressie is heel goed. Fijne motor, mooi interieur, veel opties en alles is gebruiksvriendelijk (navigatie, usb,sensoren..)
na 3 dgn rijden ontstaat er een hele vervelende fluittoon in de auto. Geen idee waar het vandaan komt maar na goed luisteren merk ik dat het vooral is tijdens het schakelen.
Heb de auto terug gebracht naar de volvo dealer en daar erkenden ze ook gelijk het geluid.
De auto is in totaal bijna 2mnd weg geweest voor onderzoek etc. en nu krijg ik te horen dat het gefluit gewoon bij deze motor hoort!
Ben nu bezig met volvo hoe dit probleem op te lossen..baal als een stekker. Wie heeft deze auto ook aangeschaft?
Heb gehoord dat er meerdere
v60t3 teruggestuurd zijn.