Volkswagen Up! 1.0 60pk move up! (2012)

Volkswagen Up! 1.0 60pk move up! (2012)

UitvoeringUp! 1.0 60pk move up!
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2015

Uitstekende auto's

In 2015 gekocht. In een periode dat ik gewoon even geen sores wilde en zuinig wilde rijden. In de 7 jaar dat ik de Up heb gehad is dat uitstekend gelukt. De auto werd dealer onderhouden, reed gemiddeld 1 op 20 en heeft welgeteld 1 probleempje gehad. De airbag schakelaar in het dashboard was defect.
De Bluemotion is standaard iets verlaagd en dat maakt het samen met de 16 inch velgen een klein scheurijzertje met weinig vermogen. De drempels raak je wel veel met de voorbumper.
Resumé, de Up is een geweldige auto voor het formaat. Hij rijd heel comfortabel en relatief stil. Als een grotere auto.
Schakelen gaat af en toe hakerig (met name naar achteruit en de eerste versnelling).
Ik hou van kleinere auto's en de Up is een auto die ik in mijn hele leven als een van mijn favoriete auto's kan bestempelen.