Volkswagen Touareg 4.2 V8 (2003)
Uitvoering | Touareg 4.2 V8 |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
In 2005 deze aangeschaft omdat ik een hogere klasse SUV wilde rijden en mijn lease van de Kia Sorento was afgelopen. Het verschil tussen (al lang bestaande) verlangen naar deze auto en het werkelijke rijden is te groot gebleken: vanaf het begin last gehad van de grootte van de auto; het is echt een mastodont. Parkeren gaat op zich wel prima met de sensors maar ik voelde me in het verkeer ongemakkelijk hoewel je lekker hoog zit en iedereen aan de kant gaat als je met zo’n zwart monster aan komt blazen. Helaas de fout gemaakt om met zomerbanden richting wintersport te gaan en helemaal vast komen te zitten in een zwaar besneeuwde weg. Ondanks de zomerbanden via het uitschakelbare sperdifferentieel toch weer prima losgekomen! Voor het echte 4-wiel werk in de natuur is deze auto dus vast geschikt hoewel het daar niet van gekomen is, de auto vind ik hiervoor veel te chique. Uiteindelijk afscheid genomen van deze auto en hem ingeruild voor de ultieme jongensdroom.
Geen.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee