Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI BlueMotion Highline Plus (2009)

Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI BlueMotion Highline Plus (2009)

UitvoeringTouareg 3.0 V6 TDI BlueMotion Highline Plus
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2012

Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 239PK

Beste autoliefhebbers ,

Dit is mijn 2e VW Touareg
Het gaat om de 3.0 V6 TDI motor met 239PK
Persoonlijk ben ik fan van diesel rijden in deze auto's met name het koppel is erg verslavend ;)
Regelmatig trek ik met deze auto een auto ambulance ook dit geeft geen problemen , natuurlijk is het verbruik dan aan de hoge kant maar wat wil je met een aanhangwagen van +- 2250 tot 2800 kg gewicht erachter !
Verbruik is normaal gesproken 1 op 8 op de korte ritten & 1 op 10 snelweg (gewoon lekker door rijden)
Onderhoudskosten vallen reuze mee ! bij de dealer blijf ik wel weg ik heb een goed universeel bedrijf waar ik terecht kan & gebruik wel originele onderdelen
Hiervoor had ik ook een VW Touareg met de 2.5 TDI deze vindt ik persoonlijk wat te licht met 174 PK zeker in combinatie met een zware aanhangwagen
Ook mijn volgende auto wordt zeer waarschijnlijk weer een Touareg
ABSOLUUT AAN TE BEVELEN AUTO !