Volkswagen Tayron 1.5 eHybrid 272pk R-Line Edition (2025)

Volkswagen Tayron 1.5 eHybrid 272pk R-Line Edition (2025)

UitvoeringTayron 1.5 eHybrid 272pk R-Line Edition
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2025

Eerste kennismaking

• 39 km

De Volkswagen Tayron
Vanaf het moment dat ik deze auto het eerst voorbij zag komen zei ik dit wordt de volgende. En zo geschiedde alhoewel 1,5 jaar later🤣.

Inmiddels is de auto geproduceerd en geleverd bij de dealer. A.s. vrijdag de 19e sept ga ik hem ophalen.

Ik heb gekozen voor de Tayron in de kleur Nightshade blue met de volgende samenstelling:
- R-Line 272pk E-hybrid
- velgen York 20 inch hoogglans zwart
- R-Line interieur
- Assistance pakket plus
- Comfort Pakket plus (15 inch scherm + Harman Kardon)
- Black style pakket
- Design pakket
- Multi Media pakket plus
- Travel pakket
- Trekhaak + Assist

Ik zal na mijn eerste kilometers een goede review schrijven. Denk je zelf na over deze auto of heb je vragen zet ze in de comments dan zal ik hierop reageren dan wel op proberen uit te zoeken.

PRIVATE LEASE Volkswagen Tayron