Volkswagen Polo 1.9 TDI (2003)
Uitvoering | Polo 1.9 TDI |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Na een klein aantal maanden in een Caddy rond te hebben gereden mocht ik, tot mijn vreugde, gaan rijden in een Polo TDI. De Polo bevalt super! In vergelijking met de Caddy een tiental sprongen vooruit! De Caddy was traag, veel lawaai, weinig comfort. De Polo daarintegen is snel, stil, veel comfort!
De Polo is opgeleukt met een verlagingsset, lm-velgen en een chip! Fabriekaf zitten er sportstoelen in en zijn de bumpers meegspoten.
De Polo TDI is een geweldige auto!
Update 17-02-06: 77.000 km
Na ruim 17.000 kilometer nog steeds zeer tevreden met de Polo. Op dit moment rijd ik op winterbanden waardoor de auto, ook in dit winterse weer, je veilig van A naar Z rijdt.
In mijn vorige stukje, voor de update, zei ik dat de Polo stil was. In vergelijking met de Caddy is dat ook zo, alleen als je kijkt naar andere auto’s in de klasse dan is de Polo toch wel wat rumoerig.
Update 19-03-06: 80.000
Wat minder kilometers met de Polo gereden dan normaal afgelopen maand. Maar nog steeds met een blij gezicht achter het stuur! De auto rijdt nog steeds helemaal top! Laatst met een Polo 1.4 gereden. Leuke auto, maar toch niet als de TDI. Zaten gewone stoelen in die wat minder fijn zaten, toch erg blij met de sportstoeltjes!
Op naar de 85.000!
Met het winterse weer blijf je bezig om je ruitenwisservloeistof te vullen. De Polo is voorzien van een zeer kleine tank voor wisservloeistof.
Eigenlijk geen problemen in de eerste 5.000 km.
Update 17-02-06: 77.000 km
Auto alleen in de werkplaats geweest voor winterbandjes, voor de rest nog steeds geen problemen!
Heerlijke auto!
Update 19-03-06: 80.000