Volkswagen Passat Variant 3.2 V6 FSI 4Motion Highline (2006)
Uitvoering | Passat Variant 3.2 V6 FSI 4Motion Highline |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ben sedert 1 week de trotse eigenaar van deze geweldige Passat. Wat een geweldenaar is deze wagen, echt ongelovelijk hoe die versneld! het mooie vindt ik dat hij vrij anoniem door het verkeer gaat en (regelmatig) onderschat wordt door mede-weggebruikers. Het optionele Dynaudio systeem is echt aan te bevelen net zoals de 18’ velgen met sportonderstel en alle andere zaken die af fabriek geleverd kunnen worden. Voor het eerst in mijn leven heb ik ook alles maar dan ook echt alles wat maar mogelijk was volgens het optie boekje besteld en moet zeggen dat het zeker comfort verhogend is, met name de cruise-control inclusief automatische afstandsregeling werkt daar aan mee. Mijn vorige auto was een audi A4 1.8T multitronic, ook een fijne auto maar haalt het niet bij de Passat qua ruimte.
geen

Volkswagen Passat 1.6 Businessline | Navigatie | Trekhaak | LMV
- 2008

Volkswagen Passat 1.8 Turbo Arctic 2005 trekhaak! cruise control! clima! uniek! goed rijdend!
- 2005

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Highline automaat! keurig onderhouden! goed rijdend! youngtimer!
- 2006