AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI 140pk Highline (2006)
Uitvoering | Passat Variant 2.0 TDI 140pk Highline |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Net terug van zuid frankrijk
De passat is de ideale auto om zeer ver te rijden. Na 1100 km rijden stap je fris en wel uit de auto net of je nog moet vertrekken. Het verbruik is rond de 6l op 100 km beladen en met deze km stand valt zeer mee. Op 217.000 km is de wagen op gevoerd naar 190 pk in plaats van 136 pk wat zeer leuk is. Ik onderhoud de wagen zelf en olie beurt is steeds met castrol olie 5w30 het enige min punt dat de 2.0 TDI heeft is dat je best bij het vervangen van de distributie riem ook het as je van de olie pomp naar de balansassan vervangt ( preventief ) voor derest en zeer goede en leuke auto
9,5
Nieuws
Deze Volkswagen Passat R36 is een zakelijk kanon van voor de vermogensdevaluatie – In het Wild
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI – 2009 – 938.073 km - Klokje Rond
Volkswagen Passat Variant 2.0 FSI Highline 4Motion - 2006 – 324.887 km - Klokje Rond
VW Passat 2.0 TDI 4Motion (2008 / 478.291 km) - Klokje Rond
Klokje rond