Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk Trendline (2007)
Uitvoering | Jetta 1.9 TDI 105pk Trendline |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Het avontuur met VW Jetta
Op 18/01/2007 werd mijn wagen in het verkeer gebracht binnen de twee de jaar van de wettelijke garantie ,werden vervangen de 4 opvangbeugels en drie maal een voorruit,wanneer wagen uit garantie was in 2010, blokeerde het electyro,ische slot van mijn rechter achterdeur weer kosten Euro 211 na zware discussie met Belgische dealer D'Ieteren afgewezen buiten garantie ,in de 46 jaar dat ik auto rij waarvan 36 met Toyata zonder noemenswaardige problemen,heb ik nu weer het probleem met de bij aanlevering ingebouwde GPS RNS MFD DVD TEILNR 7RT/3C0.919.859.A GPS MET EEN WAARDE VAN EURO 1849 ?GPS WERKEND MET TELEATLASKAARTEN EUROPA,
GPS geeft steeds een afwijking naar een doel van maar 75 Km verder(dus zeer betrouwbaar !)Reeds 4 x emeils gestuurd aan Atlaskaarten
VWdealer die wgen opgeleverd zegt lakoniek misschien dvd bevuild ,electronisch kunnen zij het niet nazien ,conclusie
ofwel nieuwe dvb kopen want updates schijnen niet te bestaan ofwel nieuwe GPS want dit model bestaat al niet na amper drie jaar
Proficiat VW
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee