AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volkswagen ID.3 52kWh 170pk Pure Oranje Edition (2024)
Uitvoering | ID.3 52kWh 170pk Pure Oranje Edition |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Deze topper
De ID3 zijn top auto s geworden nu een hele moeilijke start
top auto voor 33890 euro
Ik heb nu 4000 km gereden in een ID3 mijn eerste stroom auto het is een topper bijna geen geluid rijd perfect snel laden gaat in een half uur als je hem vol laad kan je met deze 52 KW motor toch nog 404 KM rijden dat had ik niet verwacht de auto is achter in lekker ruim voor de passagiers en de auto was compleet met mooie velgen waterpomp stuur en stoel verwarming en nog 5 jaar gratis onderhoud en dat voor 33890 euro maar het kan nog goed koper de instapper kost 30000 euro daar wordt ik blij van
10,0
PRIVATE LEASE Volkswagen ID.3
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Volkswagen ID.3 170pk Limited Edition 52 kWh | Steunhaak | Comfort Pakket
€ 32.450

Volkswagen ID.3 Limited Edition Inclusief €2000,- inruilvoordeel | 'App-Connect' draadloze smartphone integratie | Afstandscontrolesysteem (Front Assist), met voetgangers- en fietsersherkenning | Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control)
€ 30.470

Volkswagen ID.3 Pro Business 59 kWh 204 pk | Led Matrix | Stuur & Stoelverwarming | Achteruitrijcamera |
€ 35.950
Elektrische auto's
Update! Dit zijn de beste elektrische auto’s tot €35.000
Dubbeltest: Citroën ë-C4 - Volkswagen ID3 Limited Edition - Koopjes jagen
Nieuws
De Volkswagen ID3 is goedkoper dan ooit, maar ook aantrekkelijker? – Back to Basics
Volkswagen ID3 GTX Fire+Ice is eerbetoon aan speciale Golf II