Volkswagen Golf Variant 1.2 TSI Highline (2011)

Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf VariantVolkswagen Golf Variant

UitvoeringGolf Variant 1.2 TSI Highline
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

Mijn eerste Volkswagen evaringen

Jippie eindelijk 20 mei mijn auto in ontvangst genomen, na 5 1/2 maand wachten.
De eerste km waren bijzonder, na nog geen 3 km (de auto had al 56 km gereden) een EPC storing na het optrekken bij een stoplicht de snelweg op. Gelukkig was er een tankstation, deze maar ingesukkeld. Wow je eerste ervaring met een Volkswagen kun je spannend noemen. Meteen de dealer gebeld, en kon ook niet verder helpen dan het nog meer eens te proberen. Na even stil gestaan te hebben en weer gestart alles weer ok. Tja wat moet je doen, toch maar s'middags langs de dealer gegaan om de auto uit te lezen, niets kunnen vinden. Het weekend in en ja hoor weer een storing maar ook dit was na het opnieuw starten verholpen. Ook het interieur laat wat te wensen over, losse onderdelen. Sturen is helemaal leuk je stuurt naar links op rechtuit te gaan. Ik lees overals dat de VW stil is maar mijn ervaring is toch anders, een behoorlijk bandengeluid op de snelweg.
De auto wordt opgehaald en nagekeken dealer doet erg zijn best de tevredenheid hoog te houden. Alles wordt opgelost.
Misschien had een Mexicaan zijn dag niet toen de auto werd gebouwd.
Na 320km een niet zo'n beste eerste ervaring, maar al met al is het een prachtige auto en als ie rijdt dan is het een genot, de automaat, zoals al veel gezegd, is wat traag en schakelt snel op, maar als je het weet dan is het prima. De navigatie, telefoon, dashboard, alles super.
Zodra ie gemaakt is en ik wat meer KM heb gereden een meer rij ervaring verslag.

6,0

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf