Volkswagen Golf Variant 1.2 TSI 85pk Trendline (2015)
| Uitvoering | Golf Variant 1.2 TSI 85pk Trendline |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2015 |
| Jaar van aanschaf | 2017 |
| KM-stand bij aanschaf | 10.500 km |
| KM-stand laatst | 15.400 km |
Een hele fijne auto
Alweer 2 maanden geleden deze auto aangeschaft.
Hiervoor in het bezit van een Opel Astra 2011, 1.3 cdti.
De Opel was een betrouwbare degelijke auto.
*Reden aanschaf Vw Golf*
De Astra was een diesel, bij een diesel is de wegenbelasting nogal fors te noemen. De Astra had ik alweer 5 jaar en was op zoek naar een:
Degelijke complete auto.
Auto met een laag verbruik
Een lage kilometerstand.
Een benzine.
*Uitvoering VW*
Bij de dealer heb ik uiteindelijk deze VW Golf uit het jaar 2015 gevonden. Compleet met Navigatiesysteem(RNS510), Parkeersensoren,Climate control,Cruise control
Deze auto had maar 10500 gereden en nog fabrieksgarantie tot januari 2019.
*Onterechte twijfel*
Ik heb getwijfeld om deze auto aan te schaffen, de reden het aantal pk 86.
Maar tijdens de proefrit kwam ik er al snel achter dat de auto voldoende vermogen heeft. Door het juiste koppel gaat de auto goed mee in het verkeer.
*Het verbruik*
Wat mij tot nu toe is opgevallen dat is het realistische verbruik wat de auto aangeeft, en wat het in werkelijkheid is. Dit klopt helemaal.
Ik heb het brandstof bijgehouden in een app en op de foto's is dit ook goed te zien.
Tot nu toe over 4000 kilometer een gemiddelde van 18,5 heel netjes voor een benzine auto!.
*Een nieuwe accu*.
De auto heeft nu 15200 kilometer gereden, helaas moest deze week de wegenwacht bij de auto komen, auto startte niet. De accu was de boosdoener, onder garantie de accu laten vervangen.
*Conclusie*
Tot nu toe bevalt de auto heel erg goed, degelijk, zuinig en compleet. Het aantal pk’s en het vermogen is echt verrassend te noemen.
Ik zal de auto regelmatig blijven updaten.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Nuchter het nieuwe jaar in met een tweedehands stationwagon van €14.500

Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI – 2014 – 610.333 km - Klokje Rond

Praktijkverbruik Volkswagen Golf 7: welke motor is de zuinigste?

Volkswagen Golf VII - Occasion Aankoopadvies