Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk Highline Business (2017)

Volkswagen Golf Sportsvan
Volkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf Sportsvan 1.0 TSI BlueMotionVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf SportsvanVolkswagen Golf Sportsvan

UitvoeringGolf Sportsvan 1.2 TSI 110pk Highline Business
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Vw haters opgelet

Het valt me al een tijdje op dat vw het genoegen van een zekere aanhang met vooroordeel heeft. De vw-haters kunnen beter niet verder lezen. Ik deel namelijk mijn ervaring van 100.000 km golf sportsvan. En die zijn positief. Zo begon het niet want bij kilometerstand van nog geen honderd begon de auto te bokken. Bleek een foute bobine (bosch ofzo). Die is snel vervangen door v.d. B te Drachten. En op een loszittende ruitenwisser bij 80000 na was dat het ook. Geen slag mis, geen probleem en geen rammeltjes, anders dan door onhandig inpakken.
Toegegeven, het is niet de meest sexy auto. Maar hij trekt mijn caravan, er kan ongelooflijk veel in. Je kunt ruim met vier personen naar de wintersport en, anders dan bij mijn golf 7, zitten er prima stoelen in. Geen aanleiding om mijn Scheelstoel uit eerdere auto’s te monteren dus. De oplettende lezer ziet dat ik erg veel reed in twee jaar en dat diesel wellicht slimmer was geweest. Klopt, dat was niet het plan, maar soms gaat het zo met werk en familie. En voor de vag haters die toch tot aan deze zin zijn gekomen: ik ben niet per definitie een vw adept. Ja, ik had een vw bora tdi (weg bij motorproblemen bij 480000) en reed een golf 7 ( ook al probleemloos tot inruil bij 90000). Daarvoor hadden we echter volvo 240 (2x en samen zo’n 800.000), nissan sunny (regenwaterlek maar reed altijd), peugeot 504 en.....2cv (2x). En ja, ook ik vind het irritant dat die idbuzz al jaren niet meer is dan een plaatje, maar dat neemt niet weg dat mijn ervaringen met drie achtereenvolgende vw’s meer dan positief zijn. Ook wel eens leuk om te vertellen.