Volkswagen Golf (2023)

autoreview

Volkswagen Golf (2023)

Signalement

Bouwjaar2023
Jaar van aanschaf2023
KM-stand laatst9.630 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

:-(

 • 9.630 km

In januari deze Golf GTE gekregen, ik kan zeker niet over alles positief zijn: De software is drama: spraakbediening werkt totaal niet; bij voorbeeld "navigeer naar Zwolle Industrieweg 1" antw: U zoekt een Russisch restaurant?
Of: Er zijn geen contacten bekend.
de 6 favorieten opgeslagen onder telefoon, zijn elke week wel een keer weg/leeg. Soms start het systeem tijdens het rijden opnieuw op en krijg je waarschuwingen dat bepaalde veiligheid niet werkt als ACC.
Daarbij is de kwaliteit dramatisch achteruit gegaan: geen vakjes meer voor zonnebril of andere zaken, één open bakje tussen de stoelen, handschoenenvak wat vroeger bekleed was en gekoeld is nu een gewone plastic bak geworden. klepje op de 12V aansluiting lijkt van Alie-expres te komen, (vroeger een geveerd hard kunststof klepje).Bij de loodzware motorkap moet je gewichtheffen om er weer een ouderwetse stok onder te zetten!
Motorisch is hij lekker snel, maar als je uitrekent wat elektrische tijd kost is het niet rendabel als je geen zonnepanelen hebt. Daarbij moet hij 5 uur laden om 40km elektrisch te rijden. (1x 50km gehaald : Jippie). Al met al voor een auto van 50K had ik meer verwacht!

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens