Volkswagen Golf 2.0 TSI R 4Motion (2021) #2

Volkswagen Golf 2.0 TSI R 4Motion (2021)

UitvoeringGolf 2.0 TSI R 4Motion
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Genieten en ergernis

Ik heb hiervoor 3 keer een Golf GTI gehad. De laatste GTI Performance heb ik 5 jaar gereden met veel plezier. Echt een fijne rijdersauto. Nu dus ruim een jaar deze Golf 8 R Performance. Dit is toch wel weer in alle opzichten de overtreffende trap wat betreft wendbaarheid en snelheid. Dus zover echt super die rijbeleving. Elke dag opnieuw. Maaaaar dit alles wordt helemaal maar dan ook volledig teniet gedaan door de inferieure electronica die is gebruikt in deze erg kostbare auto. Om deze “speelgoed” electronica te gebruiken in dit kaliber auto getuigt van pure minachting voor de klant. Er gaat geen ritje voorbij of er branden wel een paar oranje lampjes en gevaren driehoeken op het scherm. En dit gaat dan continue gepaard met allerlei meldingen en harde pieptonen. Als je een passagier meeneemt krijg je continu vragen of dit normaal is. Echt heel gênant deze Intertoys electronica. Ook zeeeeeer traag en slecht reagerende functies. Verder ook een terugroepactie brief gehad in juli 2022 dat de kunststof motorafdekking verwijderd moet worden ivm brandgevaar. We zijn inmiddels een half jaar verder en VW heeft bij herhaaldelijke navraag nog geen oplossing bedacht voor dit probleem. We rijden nog steeds zonder deze afdekking. Och het is ook maar een Golfje van ruim 80 K. Gek hè dat Golf van zijn voetstuk is getuimeld in de ranking van best verkopende auto. Als je de klanten van de ID serie ook zo gaat “verwennen” zal het rustig worden in Wolfsburg.

4,8
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens