Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150pk Style (2021) #3

Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150pk Style (2021)

UitvoeringGolf 1.5 eTSI 150pk Style
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2022

VOLKSWAGEN GOLF 1.5 eTSI Style

Ondanks de toch wel negatieve reviews en berichten en heb ik toch besloten om de Golf 8 te kopen. Ik heb een mooie Golf 8 Style in Duitsland gevonden. Deze is naar tevredenheid geïmporteerd en rij nu zo’n twee weken met de Golf. Tot nu vind ik het helemaal top. Goed de Golf is wel belerend maar ach ja. Er zijn volgens mij nu gewoon opties die door de huidige milieu eisen gewoon moeten. En als je niet in de gaten gehouden wilt worden, koop dan een Golf 5.

Maar goed, het enige waar ik nu nog aan moet wennen is het terugschakelen van de automaat, dat gaat af en toe wel wat hokkerig. Het schakelen bij het rijden merk je bijna niet.

Ik heb al één update gehad, dat duurde wel even maar heb ik niet op gewacht. De update gaat gewoon verder als ik weer instap. Kortom zeer tevreden.

Wordt vervolgd

Update

Wat is het toch een heerlijke auto. Nog steeds geen problemen ondervonden. Er is één dingetje. Hij blijft de melding geven dat mijn batterij van mijn sleutel vervangen moet worden. Ik heb de batterij voor beide sleutels vervangen maar de melding blijft, iemand een idee?

Update

Ik rij helaas niet meer zo heel veel meer maar toch genoeg om een update te geven. Nog steeds naar alle tevredenheid maar toch een aantal eigenaardigheden. Ik vind dat het automatisch terugschakelen niet altijd lekker gaat, het gaat nog al schokkerig. Maar hierover is ook weer geen pijl op te trekken. Soms gaat het terugschakelen niet goed en soms weer wel. Wel irritant eigenlijk. Andere eigenaardigheid vind ik het openen en sluiten van de Golf deuren. Ik heb ingesteld dat de Golf automatisch open gaat als ik de auto benader. Dit gaat niet altijd goed. Het sluiten van de auto mbv de deurkruk krijg ik niet onder de knie, werkt alleen maar frustrerend. Ook wordt niet altijd mijn gebruiker automatisch geselecteerd maar de gast gebruiker. Ik heb het idee dat en het openen van de Golf en het niet juist selecteren van de juiste gebruiker alleen gebeurt als ik de de auto een tijdje niet heb gebruikt, maar dat is een vermoeden.

7,5

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf